OVER STUWI

StudentenWintersport, in de wandelgangen ook wel bekend als StuWi, is het grootste wintersport evenement voor studenten in heel Nederland! Jaarlijks reizen er honderden studenten af naar een steeds wisselend wintersportgebied om daar een week lang de boel eens flink op zijn kop te zetten. Wintersporten tot de max, biertjes drinken tijdens de après-ski en feesten tot in de late uurtjes? Dan is StuWi dé wintersportreis die je niet mag missen! De reis wordt volledig georganiseerd door studenten en de slogan luidt dan ook; ‘wintersport voor studenten, door studenten’.

StudentenWintersport is een samenwerkingsverband tussen alle studenten sportraden in Nederland en valt onder studenten sportkoepel Stichting Studentensport Nederland (SSN). StuWi is een non-profit organisatie met als missie studenten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met wintersport. Daarnaast willen we je een onvergetelijke week in de sneeuw bezorgen en je even uit de dagelijkse sleur halen door jou en je vrienden mee te nemen naar de adembenemende Alpen.

KLIK OP DE ICOONTJES VOOR FOTO'S EN FILMPJES VAN STUWI

PARTNERS

Wilt u studenten tussen de 18 en 30 jaar bereiken? Uw naamsbekendheid vergroten of uw product presenteren? Voor u als onderneming biedt Studentenwintersport talloze mogelijkheden op het gebied van sponsoring. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: sponsoring [at] studentenwintersport [dot] nl.

STUWI 2019

Voor StuWi 2019 gaan we voor de tweede keer in onze geschiedenis naar Italië en reizen we van 9 t/m 17 februari af naar het pittoreske Val di Sole. Vanaf slechts €399,- kun jij met honderden andere studenten uit heel Nederland afreizen naar de italiaanse Alpen om daar de week van je leven te beleven! Nieuwsgierig? Bekijk het pakket om te zien wat er allemaal bij de reis is inbegrepen, of bekijk de after movie van vorig jaar om alvast in de StuWi stemming te komen.