• Gezocht orgie
  • Gezocht orgie
  • Snow addict
  • Party Animal

OVER STUWI

StudentenWintersport (StuWi) is het grootste wintersport evenement voor studenten in heel Nederland! Jaarlijks reizen er honderden studenten af naar een steeds wisselend wintersportgebied om daar een week lang de boel eens flink op zijn kop te zetten. Wintersporten tot de max, biertjes drinken tijdens de après-ski en feesten tot in de late uurtjes? Dan is StuWi dé wintersportreis die je niet mag missen! De reis wordt volledig georganiseerd door studenten en de slogan luidt dan ook; ‘wintersport voor studenten, door studenten’.

KLIK OP DE ICOONTJES VOOR FOTO'S EN FILMPJES VAN STUWI

STUWI 2016

In 2016 is het de 15e editie van Studentenwintersport! Daarom zullen we terugkeren naar het beste, de meest-geschikte, locatie voor Studentenwintersport: Risoul! Van vrijdag 4 tot zondag 13 maart 2016 zullen we vertrekken richting het dorp Risoul (Frankrijk) met 185 km aan uitdagende pistes! Risoul is een mooi dorp waar wintersport, feest, activiteiten en accomodatie op één plek bij elkaar komen. Ideaal voor zowel de après-skiër, als voor de fanatieke wintersporter die nog nét die laatste lift naar boven pakt! Check het pakket van dit jaar om te zien wat StuWi jouw dit jaar te bieden heeft. Voor slechts €374,- ben jij erbij!

PARTNERS

Wilt u studenten tussen de 18 en 25 jaar bereiken? Uw naamsbekendheid vergroten of uw product presenteren? Voor u als onderneming biedt Studentenwintersport talloze mogelijkheden op het gebied van sponsoring. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: sponsoring [at] studentenwintersport [dot] nl.

VACATURE

StuWi is het grootste studentenwintersport evenement van Nederland en wordt jaarlijks georganiseerd door een team van enthousiaste studenten uit heel Nederland. En goed nieuws: Jij kan hier komend jaar een bijdrage aan leveren! Voor komend jaar (editie 2017) zijn we nog op zoek naar Bestuur en Organisatie.