KLEDING

Let op! Helaas is het kopen van kleding via StuWi voor komende editie niet meer mogelijk. De bestel deadline is inmiddels verstreken.

Als je op wintersport gaat dan wil je er natuurlijk stijlvol maar ook warm bijlopen. Uiteraard mag dit grapje niet teveel kosten. Voor iedereen die nog geen wintersport kleding heeft of toe is aan iets nieuws, heeft StudentenWintersport een exclusieve deal gesloten met SkiWebShop.nl. SkiWebShop staat bekent om hun goede kwaliteit tegen een gunstige prijs. Voor een studentikoos prijsje kun jij daarom een high tech ski-jas en/of broek van het merk Kilpi op de kop tikken. De organisatie van StuWi draagt ze zelf ook.

Omdat we natuurlijk alleen maar het beste voor jullie willen zal de skikleding bestaan uit de nieuwe collectie van Kilpi. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aanbod. Nergens vind je zo'n goede kwaliteit skipakken tegen zo'n lage prijs! Check hier de maattabel:sizes_ski_wear_kilpi_-_average.docx.

Uiteraard moeten je handen ook lekker warm blijven, anders kun je dat heerlijke pils tijdens de apres-ski niet goed vasthouden. Daarom hebben we ook een deal gesloten met GREP gloves om je handen te voorzien van een hippe laag isolatie.

Prijzen
Skipak mannen € 120,-
Ski-jas mannen € 75,-
Skibroek mannen € 55,-
   
Skipak vrouwen € 120,-
Ski-jas vrouwen € 75,-
Skibroek vrouwen € 55,-
   
GREP gloves € 40,-
Skipakken van Kilpi

Heren ski-jas Dames ski-jas
Heren ski-broek Dames ski-broek