Nieuws

Hulp bij een bevroren fietsslot

Met in de winter in aantocht moet je als fietser weer rekening houden met gladde wegen, slecht weer en een bevroren fietsslot. Dit laatste is erg lastig omdat je met een bevroren fietsslot niet van huis weg kan. Het is nog lastiger wanneer je al van huis bent en het fietsslot gedurende de dag bevroren is, omdat je dan niet naar huis kunt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je slot te ontdooien wanneer deze bevroren is.

Inschrijvingen open vanaf 1 oktober!

Vanaf 1 oktober zullen de inschrijvingen van StuWi 2016 open gaan. Voor slechts 374,- ga jij met je vrienden een overgetelijke week tegemoet! De bestemming is Risoul en dit wintersportfestijn zal plaatsvinden van 04-03-2016 tot 13-03-2016. Ben er op tijd bij want vol = vol.

Organisatie van 2016 is bekend

De organisatieleden van editie 2016 zijn inmiddels gescout en bekend. Wie deze kanjers zijn kun je vinden op de organisatie pagina!

Bestuur 2016 bekend!

Na veel enthousiaste aanmeldingen en talloze sollicitatierondes is dan eindelijk het bestuur van StuWi 2016 bekend! Het vierkoppige bestuur zal dit jaar bestaan uit:

Bestuur 2015/2016 gezocht!

Gedreven, resultaatgericht en in voor een nieuwe uitdaging? Bekijk nu de vacature en solliciteer!

StuWi naar Tignes!

Eén van de grootste en beste skigebieden ter wereld? Met trots presenteren wij de StuWi bestemming van 2015: Tignes! Dit dorp vormt samen met buurman Val-d'Isère het wereldberoemde skigebied Espace Killy. Met zijn brede, blauwe pistes tot de meest extreme off-piste afdalingen en awsome freestyle parken zullen we ons zeker niet vervelen. Met de sneeuwzekerheid zit het ook wel goed, door de aanwezigheid van twee gletsjers is het gebied absoluut verzekerd van een dikke laag sneeuw.

StuWi 2015 ten einde

StuWi 2015 is helaas alweer voorbij. Gelukkig zijn er de foto's nog! Ook de aftermovie is in de maak...