Goedemorgen brakke takken,

Wat was het weer een feest gister. Na een heerlijk dagje op de piste (voor de meeste die niet brak in bed lagen), gleden veel deelnemers zo de berg af en de après-ski in met een wokslee van Go-Tan. Net zoals de saus van Go-Tan was het een pittige race, er werd geglibberd, gesprongen en er zijn zelfs wat strikes behaald. Uiteindelijk na een spannende strijd zijn er dan ook drie terechte winnaars uitgekomen. Nogmaals gefeliciteerd Kai, Tijmen en Daan met jullie winst.

Tijdens de après-ski heeft de Sonnema ons alvast goed opgewarmd voor het eerste thema feest, dat overigens een groot succes was. Er worden hier en daar al hartjes veroverd van mede deelnemers en zo was de game strong bij de secretaris, maar had hij nou sjans met dat leuke meisje in dat foute pakje of was het toch een van die leuke jongens van Balder? Naar wie stuur jij voor donderdag een roos met een lief berichtje? Is het gister avond nog niet gelukt om je crush in te pakken? Maak dan nog een goede move door een roos te sturen dan wordt die donderdag persoonlijk geleverd en wie weet schiet je dan op Valentijnsdag wel in de roos.

Planning van vandaag

De ochtend wordt vandaag afgetrapt met de skibootcamp van Ripstar en vervolgens beginnen de ski- en snowboardlessen. Ook zijn er meerdere clinics en kom vooral je mededeelnemers aanmoedigen bij de NSK slalom op piste 30. Verder is het belangrijk om te weten dat de après-ski vandaag plaats vindt in de Orti om 15:00 op de berg, namelijk bovenaan skilift 20. Ben jij geblesseerd, brak of heb je gewoon zin in bier, kom dan naar het kneuzenuurtje om 13:00 bij Dai Angioi voor het bierpongtoernooi.

Heel veel plezier vandaag.

Kusjes,

De orgi.