LOCATIE & DATUM STUWI 2019!

Voor StuWi 2019 gaan we voor de tweede keer in onze geschiedenis naar Italië en reizen we van 9 t/m 17 februari af naar het pittoreske Val di Sole. Val di Sole is italiaans voor vallei van de zon en dat betekent dus veel zonneschijn tijdens het wintersporten. Desondanks is dit een sneeuwzeker skigebied waar de pistes uitstekend geprepareerd worden.

Het is er nooit heel erg druk op de pistes en ook wachttijden bij de liften komen niet veel voor. Het is een sfeervol gebied met veel bomen en daardoor zijn er veel mooie routes door het bos. Voor de doorgewinterde wintersporter zijn er tevens genoeg off-piste mogelijkheden en voor de freestylers onders ons zijn er twee snow parken. Uiteraard zorgen we bij StuWi ook voor voldoende après-ski en feest gelegenheid.

Voor maar €399,- (!) ga jij komend jaar weer mee met StuWi! Hierbij zitten een skipas, de busreis, het verblijf, après-ski en natuurlijk de legendarische (thema)feesten inbegrepen.

Inschrijven!

WAT ZIT ER ALLEMAAL BIJ DE REIS INBEGREPEN?

VELE EXTRA’S (optioneel)

Naast het basispakket zijn er vele extra’s bij te boeken zoals:

De legendarische StuWi biercantus
Uitbreiding skipas naar een aangesloten gebied
Ski- en snowboardlessen
En nog veel meer!

Lees hierover meer op de pagina ‘het pakket’.

Bekijk alle extra’s

ACTIVITEITEN

2018-09-10T13:30:59+01:00

Try-out events

Bij StudentenWintersport snappen we heel goed dat je niet meteen een hele wintersportreis wilt boeken als je nog nooit van een berg af bent gegleden. Daarom organiseren we een aantal try-out events om je kennis te laten maken met wintersport én natuurlijk om je de enige echter StuWi sfeer te laten proeven!

2018-09-10T13:30:44+01:00

Themafeesten

Ook dit jaar zorgen wij weer voor een drietal heerlijk foute verkleedfeesten! De thema's zullen gedurende de komende maanden bekend worden gemaakt.

2019-02-12T11:52:25+01:00

NSK

Tijdens de officiele Nederlandse Studenten Kampioenschappen skien en snowboarden strijd jij om de titel Nederlands Studenten Kampioen 2018. Dit jaar worden er wederom 5 onderdelen georganiseerd waarop jij kunt uitblinken!

Al meer dan 10.000 studenten gingen je voor!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en de inschrijfweek!