LOCATIE & DATUM STUWI 2020!

Pak je agenda bij de hand, trommel je vrienden op, hou de komende data vrij want StuWi 2020 gaat naar:

Sestrière (Italië) van 31 januari t/m 9 februari

De prijs voor het standaard pakket voor StuWi 2020 bedraagt €399, – p.p.

INSCHRIJVEN

WAT ZIT ER ALLEMAAL BIJ DE REIS INBEGREPEN?

400KM Skipas

Onbeperkt genieten van kilometers aan piste!
6 dagen lang genieten van Sestrière, Sauze d’Oulx, Sansicario Torinese, Pragelato, Montgenèvre en Claviere. Deze skipas zit in het standaard pakket van StuWi 2020!

Verblijf

Inclusief bed- en badlinnen; geen gedoe dus.

In tegenstelling tot andere jaren, zitten bed- en badlinnen dit jaar bij het standaard pakket inbegrepen. Scheelt weer ruimte in je koffer!

Busreis

Opstappen bij jou in de buurt!
Wij gaan samen met enter the snow (onze touroperator) kijken hoe we de opstapplaatsen het beste kunnen indelen. Opstapplaatsen zijn meestal Amsterdam, Utrecht, Wageningen en Eindhoven.

Après-ski

Lekker djensen op fijne plaatjes

Elke dag vanaf 16:00 houden wij onze eigen après-ski waar tevens ook onze eigen DJ’s draaien. Feest tot diep in de nacht, mooi man.

Daarnaast verzorgen wij ook nog:

Legendarische (thema)feesten
Fameuze Go-Tan woksleerace (als je wilt weten hoe het voelt om zonder enige controle over de piste te suizen moet je dit echt eens uitproberen! Alles op eigen risico natuurlijk)
De enige echte StuWi trui
Goedgevulde goodie bag

VELE EXTRA’S (optioneel)

Dit jaar nieuw: Halfpension mogelijkheid!
Want wat is er nu niet lekkerder dan s ’ochtends aanschuiven aan het ontbijt in de eetzaal en s ’avonds niet koken maar gewoon weer de eetzaal in voor het diner. Niet koken, niet naar de supermarkt, geen gedoe, geen afwas. Gewoon omdat het kan. Boek halfpension bij je reis en ontvang de hele week ontbijt en diner voor maar €90,- p.p.

Daarnaast kun je de volgende zaken nog extra boeken:

ACTIVITEITEN

2019-09-07T23:11:18+01:00

Clinics

Ook dit jaar organiseert Ripstar weer vette clinics om aan je wintersport skills te werken. Uiteraard staat plezier hierbij centraal. Onder begeleiding van de professionele Ripstar crew kun jij werken aan onderstaande vaardigheden.

2019-09-20T06:48:47+01:00

NSK

Tijdens de officiele Nederlandse Studenten Kampioenschappen skien en snowboarden strijd jij om de titel Nederlands Studenten Kampioen 2020. Dit jaar worden er wederom 5 onderdelen georganiseerd waarop jij kunt uitblinken!

2019-09-07T23:09:47+01:00

Themafeesten

Ook dit jaar zorgen wij weer voor een aantal heerlijk foute verkleedfeesten! De thema's zullen gedurende de komende maanden bekend worden gemaakt.

Al meer dan 10.000 studenten gingen je voor!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en de inschrijfweek!