INSCHRIJVEN

StudentenWintersport zal dit jaar plaatsvinden van 27 januari tot 04 februari 2018. We zouden het erg leuk vinden om jou en je vrienden te mogen verwelkomen in Bardonecchia voor weer een nieuwe editie van StudentenWintersport! De inschrijfperiode loopt van t/m 24 december 2017. Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Mag ik mee?

Studentenwintersport is er in de eerste plaats natuurlijk voor studenten. Echter niet getreurd, als oud-student mag je ook mee! Er gelden de volgende regels voor je deelname aan StudentenWintersport.

 • Je bent student. Je betaalt daarom de reguliere studentenprijs van €349,-
 • Je bent minder dan een jaar geleden / vorig jaar afgestudeerd. Je betaalt nog steeds de studentenprijs van €349,-
 • Je bent geen student meer, helaas. Gelukkig hoef je je vrienden niet in de steek te laten en mag je nog steeds met ons mee! Je betaalt echter een toeslag van €75,-

Waar moet ik op letten?

Allereerst is het belangrijk dat je goed weet wat alle opties en extra's inhouden. Lees daarom de betreffende informatie op deze website goed door. Het is vervelend als je per ongeluk iets verkeerds boekt. Kom je er niet uit? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Daarnaast willen we je even op het volgende wijzen.

 • Bij de Off-piste Experience clinic zitten de Avalanche Awareness theorie en praktijk clinics inbegrepen (en zijn tevens verplicht). Je hoeft deze dus niet meer los te boeken.
 • De Off-piste Experience clinic kun je boeken voor ski of voor snowboard. Echter afhankelijk van het aantal deelnemers kan het zo zijn dat deze groepen gemengd worden. Geen probleem, maar toch goed om te weten. Tevens gaat deze clinic alleen door bij minimaal 6 deelnemers.
 • Betalen in termijnen is mogelijk. Bij het voltooien van je inschrijving doe je een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag. De rest kun je later voldoen en moet uiterlijk 6 weken voor de reis begint voldaan zijn. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je de overige delen afbetaald. Zolang het totaalbedrag maar uiterlijk op 24-12-2017 betaald is.
 • Wij kunnen in alle grote steden opstap plaatsen faciliteren. Voorwaarde is wel dat er ten minste 20 personen opstappen in die stad. Indien er minder dan 20 personen opstappen dan zul je moeten vertrekken uit de dichtstbijzijnde opstap locatie. Je ontvangt hierover dan zo spoedig mogelijk bericht van ons.
 • Je kunt in het inschrijfsysteem ervoor kiezen om als hoofdboeker van je groep de gehele boeking van je groep in een keer in te voeren. Je geeft dan eerst het aantal personen op waarvoor je wilt boeken, en vult dan voor iedere persoon de juiste gegevens en opties in. Je krijgt dan één factuur die je als hoofdboeker moet voldoen. Je kan er ook voor kiezen om alleen voor jezelf te boeken. Personen die boeken onder dezelfde groepsnaam zullen worden gerekend tot één groep. Helaas kan het huidige inschrijfsysteem geen lijst tonen van reeds aangemelde groepsnamen. Je zult deze dus zelf moeten invoeren.
 • Tijdens het boeken wordt de voortgang van je inschrijving niet definitief onthouden. Indien je de pagina met het inschrijfsysteem verlaat voordat je inschrijving voltooid is, dan moet je alles opnieuw invullen. Houd hier dus rekening mee en bespaar jezelf een berg werk!

Toeslagen

 • StudentenWintersport werkt nauw samen met alle sportraden in Nederland. Via de aanschaf van een sportkaart bij jouw studenten sportcentrum draag je indirect bij aan jouw sportraad. De sportraden dragen bij aan de organisatie van StuWi. Daarom rekenen we een toeslag van €20,- voor studenten die geen sportkaart hebben.
 • Omdat niet alle bussen even ver moeten rijden rekenen de busmaatschappijen die wij inhuren opstaptoeslagen. Hierin zitten bijvoorbeeld extra brandstofkosten en milieuheffingen verwerkt. Deze toeslagen worden transparant doorberekend. Op deze manier kun je zelf afwegen waar je het liefste op wilt stappen.
 • In Italie is het verplicht om toeristenbelasting te betalen. De toeristenbelasting bedraagt €1,- p.p.p.d. en zit niet bij de prijs inbegrepen.

Voorwaarden

Hoe schrijf ik me in?

Je kunt je inschrijven voor StudentenWintersport door onderstaande wizard te doorlopen. De inschrijfwizard wordt aangeboden door onze partner Skifest. Zij zullen ook je betaling verwerken. Nadat je de wizard doorlopen hebt zul je twee emails ontvangen. De eerste email is je boekingsbevestiging. Bewaar deze goed want hierop staat wat je precies geboekt hebt. De tweede email bevat een link waarmee je online je boeking kunt inzien en kunt wijzigen. Op deze webpagina staan tevens een aantal specifieke vragen met dingen die we nog van je moeten weten.

Let op: het eraf boeken van reisopties kost €27,-. Opties erbij boeken is gratis. Je kunt je reis wijzigen tot 24-12-2017. Indien je ergens vragen over hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Mocht je niet kunnen inloggen bij de wizard dan blokkeert je browser "third party cookies". Sta deze tijdelijk toe om in te kunnen loggen of volg deze directe link naar het inschrijfportaal.