Partners van StudentenWintersport

StudentenWintersport is een non-profitorganisatie, en onderdeel van StudentenSport Nederland (SSN). Wij zijn dan ook erg blij dat er ieder jaar weer verschillende samenwerkingen worden aangegaan met partners, die bijdragen aan het mede mogelijk maken van de StuWi-reis. Door middel van verschillende soorten sponsoring zorgen onze partners ervoor dat de deelnemers – naast een te gekke wintersport – ook vele extra’s krijgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld lessen, voedselpakketten, drankjes en een goed gevulde goodiebag.

Onze trotse partners

StuWi is het perfecte evenement om onze passie van ‘boardsports’ mee te kunnen geven aan studenten. Met trots verzorgen wij als specialist en partner al meer dan 10 jaar de verhuur, de snowboardlessen, de clinics en de wedstrijd begeleiding.

Op basis van onze samenwerking hebben wij een erg enthousiaste en gemotiveerde indruk van StuWi. StuWi pakt het groots aan en komen met leuke ideeën!

Dankzij StudentenWintersport kan het lekkere kruidige drankje Sonnema Berenburg onder de aandacht gebracht worden bij studenten in een winterse omgeving!

Vaste partners

Grote vrienden

Vrienden

Kom in het daglicht bij honderden studenten!

Een wekelijks bereik van duizenden studenten via social media en offline promotie.