Vacature Organisatie StuWi 2024

Ben jij helemaal weg van wintersport?

Zou jij graag (mede)verantwoordelijk willen zijn voor het organiseren van dé wintersportreis voor studenten?
Voor StuWi 2024 zijn wij op zoek naar bestuur- en organisatieleden (studenten of onlangs afgestudeerden) die elkaar zullen ondersteunen bij het organiseren van StudentenWintersport 2024. Benieuwd uit welke commissies de organisatie van StuWi bestaat?

Klaar om organisatie-ervaring op te doen in de sneeuw?

In elke commissie zitten ongeveer 2 à 3 organisatieleden en elke commissie zal worden aangestuurd door een bestuurslid.
Gemiddeld ben je zo’n 8 uur per week bezig met activiteiten gerelateerd aan StuWi. Verder dien je de 2-wekelijkse landelijke vergadering bij te wonen.
Interesse?

Recensies van voormalig bestuur/organisatie

“Mijn organisatiejaren bij StuWi zal ik nooit vergeten. Ik volg een best drukke studie, hierdoor is het combineren van naasten activiteiten af en toe lastig. StuWi was hier de perfecte oplossing voor. Je bent niet fulltime bezig met je bestuursfunctie, maar je kan wel je passie voor wintersport op een creatieve manier uitoefenen! Ik raad dan ook iedereen een bestuursjaar bij StuWi aan!”
Bart Oliekan, Voormalig PR Functionaris

“Een organisatie jaar bij Stuwi is de perfecte mogelijkheid om als student zijnde, naast school ook bezig te zijn met het organiseren van je lievelingsvakantie.
Het is een leerzaam traject, waarbij je nieuwe wintersport fanaten leert kennen en tegelijkertijd je skills en competenties ontwikkelt. Het staat goed op je CV en het is een onvergetelijke ervaring die ik iedereen zou aanbevelen!”

Ajiet Huizer, Voormalig organisatielid

“Tijdens een organisatiejaar bij StuWi ben je van A tot Z bezig om de leukste wintersportvakantie te realiseren. Dit doe je natuurlijk met een zeer gezellig team waarmee je brainstormt, vergaderd en alle praktische zaken regelt. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en leerkansen maar het belangrijkste is natuurlijk jouw motivatie. Als teamlid wordt verwacht dat je enigszins tijd vrijhoudt om een goede bijdrage te kunnen leveren. Zelfs met een studie is dit goed te combineren!
What’s in it for you? Nou: nieuwe vrienden, de leukste vergaderingen en een sportieve en gezellige vakantie in de sneeuw.”

Jop Verhoeven, Voormalig organisatielid

Bestuur 2024

Lisette Nijhuis
Lisette NijhuisVoorzitter
Sophie Geerdink
Sophie GeerdinkSecretaris
Angela de Vries
Angela de VriesPenningmeester

Solliciteer op Vacature Organisatie StuWi 2024

Vul hieronder je gegevens in, en dan nemen wij contact met je op.

    Voorkeur voor bestuur/commissie