In 2008 was de Studentenwintersport wederom één groot feest! Met ongeveer 800 studenten vertrokken we 18 januari richting het Franse bergdorp Les Menuires. Les Menuires ligt op 1850 meter in het skigebied “les Trois Vallées”. Het skigebied van Les Menuires is 160 kilometer groot en er waren genoeg pistes voor beginners en gevorderden, voor de echt veeleisende wintersporter was er een uitbreiding beschikbaar voor “les Trois Vallées” wat in het totaal 600 km aan piste heeft. We hebben ontzettend geluk gehad met het weer, het zonnetje heeft bijna alle dagen geschenen en op woensdag viel er een nieuw pak sneeuw!
Na het boarden en skiën werd er natuurlijk ook flink geaprés-skied! De place-to-be was wederom ‘la Grotte du Yeti’, die dit jaar nog groter was dan andere jaren! Er werden weer wat vette themafeesten georganiseerd zoals het Sportheldenfeest, het Roodfeest en het Stout in het Oerwoud feest, natuurlijk met een Tarzan & Jane verkiezing!
We hopen dat ook StuWi 2009 een groot succes wordt en een reis om niet snel te vergeten! Namens de organisatie van 2008 willen wij alle deelnemers, sponsoren en uiteraard de mensen die mee hebben geholpen aan het evenement ontzettende bedanken en hopelijk zien we jullie weer in Valmorel!