StuWi in coronatijd

Wintersporten, apres-skiën en feesten, we zijn er allemaal professionals in. Maar de vraag is: kan dit allemaal wel zolang er beperkingen zijn in verband met het coronavirus? In dit nieuwsbericht proberen wij zoveel mogelijk vragen te beantwoorden rondom StuWi en het coronavirus. Mocht je nog andere vragen hebben, stuur ons dan een berichtje door linksboven op ‘Vragen?’ te klikken.

Wanneer wordt besloten of de reis wel of niet doorgaat i.v.m. de huidige COVID-19 maatregelen?2020-12-09T11:22:20+01:00

Ongeveer 10 dagen van tevoren maken wij de beslissing of StuWi ’21 wel of niet door kan gaan. Door de continue veranderende situatie willen we het liefst afwachten zodat de reis straks plots wel weer doorgang kan vinden in plaats van dat het onnodig wordt geannuleerd!

Wat houdt de corona cash back garantie in2020-12-09T11:23:25+01:00

Met de corona cashback garantie krijg je de volledige reissom teruggestort indien de reis niet door kan gaan omwille van corona. In deze situatie zullen wij als organisatie de reis annuleren. In dit geval krijgt iedereen zijn geld terug! Dus ook degene zonder annuleringsverzekering 😉

De reis zal geannuleerd worden wanneer:
*Het skigebied is gesloten
*Er een reisverbod geldt op het moment van afreizen (code rood)
*Er een quarantaineverplichting geldt op het moment van afreizen (code oranje)

Beslis jij zelf niet meer mee te gaan?
Dan moet gekeken worden naar de normale annuleringsvoorwaarden : https://travelbase.eu/u/source/cancellation/ski/conditions-nl.pdf

Is er op locatie wel een après-ski?2020-12-09T11:24:00+01:00

Dit jaar kunnen we helaas geen staande après ski verwachten zoals je wellicht gewend bent maar dat het meer zal zijn zoals het terrassenseizoen van afgelopen zomer. Hierdoor kunnen wij genieten van het ijskoude pils terwijl er voldoende afstand wordt gehouden! Wij blijven ons uiteraard volledig aan de maatregelen van alle overheidsinstanties houden en passen onze activiteiten daarop aan.

In de sfeer komen doen we alvast met de aftermovie!

Ga naar de bovenkant